Zagen in Beton

Neem contact op met de specialisten van Westerman Betonboringen

Het team van Westerman Betonboringen schakel je in voor zagen in beton

Zagen in beton is een gespecialiseerde klus, waarbij de juiste vakkennis en het juiste materieel van groot belang zijn. Neem daarom eens contact op met Westerman Betonboringen, dé specialist op het gebied van verschillende soorten zaagtechnieken. Door het kwalitatief goed materiaal kunnen wanden en vloeren onder verschillende hoeken op maat worden gezaagd. Naast beton kunnen ook diverse steensoorten en asfalt aan worden gepakt.

 

Stof- en wateroverlast worden tot een minimum gereduceerd

Tijdens beton zagen kan er behoorlijk wat stof en water optreden. Dit soort overlast wil je natuurlijk het liefste tot een minimum reduceren. Daarom worden protectiemiddelen, opvangbakken, stof- en waterzuigers gebruikt. Het beton zagen kan geluids- en trillingsarm worden verricht en er kan voor de eigen stroom- en watervoorziening worden gezorgd. Hierdoor weet je zeker dat het zagen snel, efficiënt en goed verloopt en je bent verzekerd van een complete oplevering. Dit betekent dat het beton dat is gezaagd netjes af wordt gevoerd en de werklocatie wordt schoon achtergelaten.

 

Het beton kan op verschillende manieren worden gezaagd

Wat de beste manier van zagen van het beton is, is voor een groot deel afhankelijk van de plek waar het beton verwijderd moet worden. Hiervoor gebruikt Westerman Betonboringen verschillende soorten zagen, namelijk handzagen, vloerzagen, wandzagen en kettingzagen. Hierdoor kunnen er onder meer gaten tot ongeveer Ø 3500 en dieptes tot 90 centimeter worden gezaagd. uiteraard kan het personeel je meer vertellen over alle mogelijkheden die er zijn als je een keer contact opneemt.

 

Westerman Betonboringen pakt grote en kleine projecten graag met beide handen aan

Voor wat voor soort project laat je graag beton zagen uitvoeren? Westerman Betonboringen beschikt over ruime ervaring op het gebied van het zagen van:

  • Liftschachtopeningen
  • Trapgatsparingen
  • Ventilatiesparingen
  • Deur- en raamopeningen
  • Sleuven zagen voor electra en waterleidingen
  • Sleuven zagen voor detectielussen
  • Sleuven zagen voor vloer- en wandverwarming
  • Dagkanten inkorten
  • Dilatatie- en/of krimpvoegen
  • Het inkorten van prefabvloeren of wanden

 

Neem contact op en plan een afspraak in

Voordat het beton zagen uit kan worden gevoerd, gaat het personeel van Westerman Betonboringen graag met je in gesprek. Hierdoor kun je een voorstel op maat vertellen en je ontvangt advies over wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn voor je project. Een afspraak maken doe je eenvoudig door het contactformulier op de website in te vullen of door telefonisch contact op te nemen.

Overige diensten

Sleuven frezen

Voor water-, gas- en elektraleidingen in wanden en vloeren kunnen wij stofvrij sleuven frezen. Maar ook voor vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Wij frezen in diverse breedte en diepte in beton, steen en gipsblokken.

Beton boren

Voor een rioolaansluiting, ventilatiekoker, rookkanaal of andere doorvoer in beton of steen bent u bij Westerman betonboringen aan het juiste adres. Wij boren tot iedere gewenste diameter met diamantboren in alle stenen materialen.

Sloopwerk

Ook voor sloopwerk- en demontagewerkzaamheden kunt u ons benaderen. Wij verwijderen vloeren, wanden of uitgezaagde betonresten. Als wij klaar zijn voeren we het beton af en laten wij geen resten meer achter.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u een offerte opvragen of heeft u een vraag? U kunt contact opnemen met Westerman Betonboringen door het invullen van het onderstaande formulier. Uw vraag zullen wij snel en met zorg behandelen.

12 + 7 =

Wij spammen niet! Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze uitsluitend om uw vraag te beantwoorden.