Sloopwerk

Neem contact op met de specialisten van Westerman Betonboringen

Sloopwerk voor grote en kleine projecten laat je verzorgen door Westerman Betonboringen

Westerman Betonboringen beschikt over een ruime ervaring en kennis op het gebied van sloopwerk. Dient er sanitair verwijderd te worden? Moet je keuken gesloopt worden, omdat er binnenkort een nieuw design wordt geïnstalleerd? Of wil je uitgezaagde betonresten netjes laten verwijderen? In alle gevallen staat het team van Westerman Betonboringen graag voor je klaar. Neem gerust een keer contact op en ontdek wat voor mogelijkheden en onmogelijkheden er op het gebied van slopen zijn.

 

Strenge eisen op het gebied van het slopen

Westerman Betonboringen stelt de strengste eisen met betrekking tot het slopen. Hierdoor worden de werkzaamheden trillingarm, geluidarm en stofarm uitgevoerd, uiteraard volgens de laatste regels op het gebied van milieu en veiligheid. Dit maakt Westerman Betonboringen vandaag de dag een erg betrouwbare partner op het gebied van demontage en demolitie. Gaat het op een sloop in een bewoond gebouw of een woning? In dat geval vindt er een correcte afstemming plaats met de bewoners van het pand. Professioneel advies, flexibele inzet en prettige samenwerking, dat is wat je van dit bedrijf kunt verwachten.

 

Westerman Betonboringen beschikt over het juiste materieel om veilig en netjes te werken

Of het nu om een groot project of een klein project gaat, Westerman Betonboringen beschikt altijd over het juiste materieel om veilig en netjes te werken. Denk hierbij aan water- en stofzuigers en opvangbakken. Hierdoor wordt er tijdens het project netjes gewerkt, maar de werkplek wordt ook schoon opgeleverd nadat het project af is gerond. Indien gewenst kunnen er tijdens het project stof- en geluidsisolerende schermen worden geplaatst, waardoor de overlast maximaal kan worden gereduceerd. Voorbeelden van sloopwerkzaamheden waar je Westerman Betonboringen voor in kunt schakelen:

 

  • Renovatiewerk
  • Koppen snellen
  • Verwijderen van sanitair- en keukens
  • Mutatiewerk
  • Verwijderen van gerealiseerde sparingen

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voordat de sloop van je project begint, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Je wilt immers niet voor onverwachtse verassingen en kosten komen te staan. Vraag daarom alvast vrijblijvend een offerte aan. Het team van Westerman Betonboringen denkt graag met je mee en kan je altijd een passend voorstel op maat aanbieden. Dit maakt dit bedrijf de ideale partner op het gebied van renovatie- en bouwwerkzaamheden! Ga jij binnenkort met Westerman Betonboringen in zee?

Overige diensten

Beton boren

Voor een rioolaansluiting, ventilatiekoker, rookkanaal of andere doorvoer in beton of steen bent u bij Westerman betonboringen aan het juiste adres. Wij boren tot iedere gewenste diameter met diamantboren in alle stenen materialen.

Zagen in Beton

Met onze hydraulische zaagmachines zagen wij in vloeren en wanden. We zagen kaarsrecht of indien gewenst onder een bepaalde hoek. Wij zagen op de millimeter nauwkeurig in beton, metselwerk, (natuur)steen en asfalt.

Sleuven frezen

Voor water-, gas- en elektraleidingen in wanden en vloeren kunnen wij stofvrij sleuven frezen. Maar ook voor vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Wij frezen in diverse breedte en diepte in beton, steen en gipsblokken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u een offerte opvragen of heeft u een vraag? U kunt contact opnemen met Westerman Betonboringen door het invullen van het onderstaande formulier. Uw vraag zullen wij snel en met zorg behandelen.

6 + 10 =

Wij spammen niet! Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze uitsluitend om uw vraag te beantwoorden.