Beton boren

Neem contact op met de specialisten van Westerman Betonboringen

Beton boren laat je over aan de specialisten van Westerman Betonboringen

Steeds meer mensen weten voor hun project de specialisten van Westerman Betonboringen te vinden. En dat is natuurlijk niet voor niets. Dit bedrijf heeft ruime ervaring als het aankomt op beton boren. Zowel kleine projecten als grote projecten worden graag met beide handen aangenomen en doordat het personeel over ruim 30 jaar ervaring in binnen- en buitenland beschikt, weet je ook zeker dat jouw project snel en vlekkeloos uit kan worden gevoerd. Voor zowel particulieren als voor bedrijven kunnen de projecten uit worden gevoerd. Voor wat voor soort project moet jij boringen in beton uit laten voeren?

 

Verticaal en horizontaal beton boren

Westerman Betonboringen voert dagelijks boringen in beton uit, waardoor zowel verticaal als horizontaal boren mogelijk zijn. Je bent verzekerd van kwalitatieve boringen en naast boren, behoort zagen in gewapend beton ook tot de dienstverlening. Omdat het boren in beton een vak apart is en specialisatie vereist, heeft dit bedrijf enkel specialisten in huis en er wordt gewerkt met de juiste apparatuur en materialen. Of het nu gaat om nieuwbouw of een verbouw van je woning of bedrijfspand, dit bedrijf gaat graag een samenwerking met je aan. Een flexibele inzet, een prettige samenwerking en professioneel advies, dat is precies wat je kan verwachten van de dienstverlening.

 

Voorkom dat er overlast ontstaat tijdens het boren

Het boren in beton is natuurlijk een ingrijpende klus, waarbij er snel overlast kan ontstaan van omwonenden of werknemers die op het industrieterrein werken. Je wilt er daarom graag zeker van zijn dat deze vorm van overlast tot een minimum kan worden beperkt. De specialisten van dit bedrijf voeren boringen van beton geluids- en trillingsarm uit en een complete oplevering wordt gegarandeerd. Zo wordt het bewerkte materiaal verwijderd en afgevoerd en de werkplek wordt schoon opgeleverd.

 

Neem contact op en laat je vrijblijvend informeren over beton boren

Het werk dat op wordt geleverd wordt op de millimeter nauwkeurig berekend, zodat wanden en vloeren horizontaal, verticaal of schuin tot in detail kloppen. Daarnaast worden wateroverlast en stofresten maximaal beperkt door het gebruik van protectiemiddelen, opvangringen, bakken en waterzuigers. Meer weten over hoe deze werkzaamheden uit worden gevoerd? Neem dan even contact op door het online contactformulier in te vullen of door even te bellen. Er wordt graag met je meegedacht en je kunt altijd een voorstel op maat verwachten.

Overige diensten

Sleuven frezen

Voor water-, gas- en elektraleidingen in wanden en vloeren kunnen wij stofvrij sleuven frezen. Maar ook voor vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Wij frezen in diverse breedte en diepte in beton, steen en gipsblokken.

Zagen in Beton

Met onze hydraulische zaagmachines zagen wij in vloeren en wanden. We zagen kaarsrecht of indien gewenst onder een bepaalde hoek. Wij zagen op de millimeter nauwkeurig in beton, metselwerk, (natuur)steen en asfalt.

Sloopwerk

Ook voor sloopwerk- en demontagewerkzaamheden kunt u ons benaderen. Wij verwijderen vloeren, wanden of uitgezaagde betonresten. Als wij klaar zijn voeren we het beton af en laten wij geen resten meer achter.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u een offerte opvragen of heeft u een vraag? U kunt contact opnemen met Westerman Betonboringen door het invullen van het onderstaande formulier. Uw vraag zullen wij snel en met zorg behandelen.

3 + 8 =

Wij spammen niet! Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze uitsluitend om uw vraag te beantwoorden.