Sleuven frezen?

Neem contact op met de specialisten van Westerman Betonboringen

Sleuven frezen? Neem contact op met de specialisten van Westerman Betonboringen

Sleuven frezen is een belangrijk onderdeel van vrijwel ieder bouwproject. Wellicht wil je je leidingen in de muur netjes weg werken, er moeten nieuwe of extra stopcontacten worden geplaatst of de verwarming moet opnieuw worden geplaatst. Wat de reden ook is waarom je sleuven wilt laten frezen, het team van Westerman Betonboringen helpt je graag verder. De vakmensen kunnen ieder project snel tot een goed einde brengen, waardoor buizen en kabels netjes onzichtbaar worden gemaakt. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

 

Sleuven stofvrij frezen door Westerman Betonboringen

Sleuven stofvrij frezen is een van de specialisaties waar het team van Westerman Betonboringen bekend om staat. Naast dat dit voor water-, gas- en elektra leidingen kan worden gedaan, behoort het sleuven frezen voor vloerverwarming ook tot de mogelijkheden. Door middel van het eigen materieel en uitgebreide vakkennis kunnen er verschillende dieptes worden gefreesd in materialen als gipsblokken, steen en beton. Hierdoor zie je, nadat de stukadoor de wanden af heeft gewerkt, niets meer van de sleuven in je muur.

 

Er wordt gebruik gemaakt van een professionele muurfrees

Voor leidingen die in een muur aan moeten worden gebracht, wordt er gebruik gemaakt van een professionele muurfrees. Hierdoor kan er op een precieze en nette manier leidingen worden gefreesd. Door middel van de twee slijpschuiven kan er exact worden bepaald hoe diep de groef moet zijn, waardoor je zeker weet dat de leidingen niet uit de muur steken en het project snel vordering maakt. Wil je een wasbak in het toilet aanbrengen? Kabels toevoegen voor spotjes? Of waterleidingen voor de badkamer? Het begint allemaal met het frezen van sleuven.

 

Een opgeruimde werkplek na het uitvoeren van de klus

Laten we eerlijk zijn, het frezen van sleuven kan behoorlijk wat rommel opleveren. Denk hierbij aan de grote hoeveelheid stof die ontstaat tijdens het frezen. Dit is een van de vele redenen waarom het je goed doet om deze taak uit te laten voeren door een specialist als Westerman Betonboringen. Je bent er zeker van dat de werkzaamheden niet langer dan nodig duren, er wordt gezorgd voor stofreductie en na het frezen van de sleuven wordt de werkplek netjes achtergelaten. Voor meer informatie over het sleuven van frezen, neem je vrijblijvend contact op via het online contactformulier. Liever bellen? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem.

Overige diensten

Beton boren

Voor een rioolaansluiting, ventilatiekoker, rookkanaal of andere doorvoer in beton of steen bent u bij Westerman betonboringen aan het juiste adres. Wij boren tot iedere gewenste diameter met diamantboren in alle stenen materialen.

Zagen in Beton

Met onze hydraulische zaagmachines zagen wij in vloeren en wanden. We zagen kaarsrecht of indien gewenst onder een bepaalde hoek. Wij zagen op de millimeter nauwkeurig in beton, metselwerk, (natuur)steen en asfalt.

Sloopwerk

Ook voor sloopwerk- en demontagewerkzaamheden kunt u ons benaderen. Wij verwijderen vloeren, wanden of uitgezaagde betonresten. Als wij klaar zijn voeren we het beton af en laten wij geen resten meer achter.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u een offerte opvragen of heeft u een vraag? U kunt contact opnemen met Westerman Betonboringen door het invullen van het onderstaande formulier. Uw vraag zullen wij snel en met zorg behandelen.

5 + 10 =

Wij spammen niet! Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze uitsluitend om uw vraag te beantwoorden.